دوشنبه 10 آذر 1404

رشد پروژه‌های زیرساختی در سال۹۸با برنامه زمانبندی و کنترل پروژه

  • 1397/11/30 - 09:48
  • - تعداد بازدید: 94
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZgR7

رشد پروژه‌های زیرساختی در سال۹۸با برنامه زمانبندی و کنترل پروژه

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران گفت: پروژه‌های زیرساختی و عمرانی مجموعه شهرک‌های صنعتی استان تهران در سال آتی افزایش می‌یابد و تمام پروژه‌ها با برنامه زمانبندی و کنترل پروژه اجرا خواهد شد.


مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران گفت: پروژه‌های زیرساختی و عمرانی مجموعه شهرک‌های صنعتی استان تهران در سال آتی افزایش می‌یابد و تمام پروژه‌ها با برنامه زمانبندی و کنترل پروژه اجرا خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران، صابر پرنیان در دیدار با کارکنان حوزه معاونت فنی شرکت اظهار کرد: جوانان متعهد و دانش‌آموخته امروز جویای کار هستند و ما باید شاکر باشیم که درحال خدمت به کشور و مردم هستیم.

وی با تاکید بر اینکه تخلف در هر عرصه‌ای خط قرمز مجموعه شهرک‌های صنعتی استان تهران است، ادامه داد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران از  نیروی انسانی کارآمد، کارآزموده، باتجربه و متعهد برخوردار می باشد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران با اشاره به حمایت از تولید داخلی و کالای ایرانی گفت: بر اساس سیاست‌های رهبر معظم انقلاب تولید، محور اقتصاد مقاومتی است و همه وظیفه داریم به مشکلات تولید رسیدگی کنیم.

پرنیان با تاکید بر تمرکز در حوزه تملک اراضی، ادامه داد: برای ساماندهی لکه‌های صنعتی بر اساس سیاست‌های وزیر صنعت و استاندار تهران باید تلاش بیشتری انجام شود.

وی در پایان بر تعامل و استفاده از خرد جمعی برای انجام امور تاکید کرد و گفت: سیاست ما در مجموعه شهرک‌های صنعتی بر شفافیت در انتصابات است و تمام فعالیت‌های شرکت به‌دور از پنهان‌کاری در فضایی شفاف همانند اتاق شیشه‌ای انجام خواهد شد.


  • گروه خبری : تهران,اخبار صفحات استان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 4804
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب